A Living room update

Som några av er vet så gjorde ju vi en totalrenovering på vårt vardagsrum förra sommaren. Förutom golv och väggar bytte vi även ut alla möbler och inredning. Vi har sedan dess velat fram och tillbaka om huruvida vi ska ha ett matbord i vardagsrummet eller inte. Efter ett halvår utan insåg vi att de är ohållbart för oss att inte ha det, speciellt då vårt hem är samlingspunkten för min familj. Så i helgen blev vi med matbord, haha.

Det blev ett enkelt bort från Ikea som går att dra ut till större med en extra skiva. Perfekt för oss som vill att de ska ta så lite plats som möjligt men ändå ha möjlighet till fler sittplatser när de behövs, som på bilden nedan.

Tycker våra gamla stolar passade super till vår nya inredning och de fanns dessutom mina på Jysk så vi kunde köpa en sjätte stol och matcha de vi redan hade hemma. Vad tycker ni? Vi tänkte ju först ha ett runt bord men de är svårt att få sex stolar att passa runt ett mindre runt bord :/

2 thoughts on “A Living room update

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s