Snake print & sun

Salam fina!

Hur mår ni dessa soliga dagar?Själv är det bra, lite stressad över jobbet de senaste dagarna men så är det väl alltid runt betygstider. Solen är dock här och livet är så mycket roligare då, iaf när det gäller kläder (än så länge, för sen kommer värmeböljan och alla hijabis vill gå i ide, iaf jag!).

Jag har shoppat lite nytt, bland annat denna fina ormmönstrade klänning. Först var jag lite besviken när jag fick hem den för den såg inte alls ut som jag hade tänkt mig, men sedan matchade jag ihop den lite såhär och vips blev det en favorit i garderoben. Ska försöka ta ordentliga bilder på den någon gång men här har ni två iaf. Ni hittar den här!
Och för alla er som undrar ang strl på boohoo: Jag köper alltid strl 40 eller sia 12. Det tycker jag motsvarar en vanlig 36:a.

6 thoughts on “Snake print & sun

  1. Hej fina du! Jag undrar om du kanske kan skriva några rader om dina arbetsintervju(er) (om du gått på flera). Jag studerar min sjätte termin på lärarprogrammet och har på senare tid allt oftare börjat tänka på hur dessa går till (syftar på lärarintervjuer för att vara tydligare). Spelar betygen (från universitetet) en stor roll? Btw, älskar din blogg!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s