Date night

Måndag idag, min favorit dag i veckan – älskar att känna att jag har en hel vecka framför mig med nya chanser typ 😂. Hursomhelst, igår var jag och maken ute och firade att jag ansökte om mitt examensbevis. Det är svårt att få till barnfriadater men vi passar på när tillfället ges och det finns något att fira! Dagen till ära bar jag min nya skjorta från boohoo som ni kan hitta här (adlink)!

6 thoughts on “Date night

  1. Jag har storlek 38 på bild, uppiver den sitta bra men kan vara lite tight baktill så jag har slöjan fäst så den täcker bak också. Den är inte silke men den känns lenare i tyget eller va man ska säga. Jätte nöjd 🙂

   Like

 1. Hej, Rihab!
  Undrar vilket slags läppstift du har, ditt smink ser väldigt naturligt och fint ut, undrar om du kan göra ett inlägg om ”smink”. Ha en fortsatt bra dag 🙂

  Like

  1. Hej Sara,
   Jag kommer inte skriva ett inlägg om smink hjärtat, då försköning utanför hemmet inte är tillåtet i islam. Alltså syndar jag och tänker att jag inte vill tipsa om just det så inte ja delar synden med någon annan.

   Men oftast använder jag brun utan sol och gör lastlift för att undvika att sminka mig – lite mer ”naturliga tips” eller va man ska säga 🙂

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s