9 mars 2014

För fem år sedan igår blev jag mamma för första gången! Vilken välsignelse och vilken bergochdalbana det har varit. Moderskap är verkligen det vackraste och tuffaste som finns. Jag gick från att bara ha bytt TVÅ blöjor i hela mitt liv till att ha ett helt liv att ansvara för. Ni som följt mig sedan den tiden vet hur tufft det var då jag hade problem med både amningen, en bebis som inte sov och hade kolik. Selin var också ofta sjuk och på den tiden jobbade maken natt så jag var ofta ensam – jag var helt slut! Ingen hade någonsin gjort mig förberedd på allt som kunnat gå fel, som tex mjölkstockning, infektion vid amning, kolik, och allt där emellan, så jag ventilerade mycket på bloggen, ibland hjälpte det och ibland fick jag kritik för min ärlighet. Men ingen kunde heller förbereda mig på den totala besattheten man hamnar i när man fött ett barn ❤️

Dessa fem år har flugit förbi. Selin var min högsta önskan i livet; en dotter som jag hoppas blir min bästa vän. Alla sömnlösa nätter, alla tårar, all glädje och skratt, det tuffa och det fina, allt är värt det och jag skulle göra om det 100 gånger om!

Idag är Selin en självständig, känslig, charmig och roliga tjej, med ett hjärta större än den lilla kropp hon har. Pratglad precis som sin mor och envis precis som… vi nämner inga namn 😂.

Moderskap är verkligen en känslostorm som jag aldrig vill rida ut. Må Allah skänka den till alla som önskar sig det! Igår blev hon fem, och jag är tacksam att Allah låtit mig uppleva detta i fem år, och gör duaa för många många fler!

4 thoughts on “9 mars 2014

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s