Nya tider

Så hörni! Jag har gått i valet och kvalet om vad jag ska göra med bloggen ganska länge nu och har äntligen bestämt mig; jag flyttar hit istället!! WordPress är en bättre plattform med fler möjligheter, därför känns det helt rätt! Jag kommer flytta över mitt arkiv så småningom men jag tänker att jag kör på med dagliga uppdateringar här så länge. Nu när jag äntligen tagit examen känner jag att jag är mer redo än någonsin på att satsa på mitt skrivande och bloggen, vad tror ni tjejer? Hiss eller diss för detta dåd?
Oroa er inte, jag kommer skriva på svenska, men Google translate finns ju så 😆

2 thoughts on “Nya tider

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s